عصر کرد

آخرين مطالب

اخبار پیش بینی هواشناسی کرمانشاه فردا | پیش بینی آب و هوا کرمانشاه فردا یکشنبه 21 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی قصرشیرین گفتگو

اخبار پیش بینی هواشناسی کرمانشاه فردا | پیش بینی آب و هوا کرمانشاه فردا یکشنبه 21 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی قصرشیرین
  بزرگنمايي:

عصر کرد - صفحه اقتصاد - آب و هوای کرمانشاه فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا کرمانشاه آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی کرمانشاه فردا؟
وضعیت جوی استان کرمانشاه طی چند روز آینده بر اساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، از امروز (شنبه) تا صبح فردا جو منطقه تحت تاثیر موج ناپایداری که از هسته سردتری نسبت به موج قبل برخوردار می‌باشد، قرار می‌گیرد.
این وضعیت در بعضی ساعات وزش باد، و بارش برف و باران را در سطح استان به همراه خواهد داشت. شایان ذکر است بارش علاوه بر مناطق سردسیر، بتدریج در اغلب مناطق معتدل نیز به شکل برف مشاهده خواهد شد. با عبور این موج، از اواسط روز یکشنبه تا سه‌شنبه شرایط ناپایدار در سطح منطقه تضعیف می‌گردد، در این مدت استقرار هوای سرد، در بعضی ساعات رشد ابر و احتمال تشکیل مه صبحگاهی در برخی نقاط (بویژه در مناطق کوهستانی) مهمترین پدیده‌های مورد انتظار می‌باشند. به دنبال این شرایط از بعدازظهر چهارشنبه تا جمعه موج دیگری که از رطوبت کمتری برخوردار می‌باشد، وارد جو استان می‌گردد، ضمن افزایش نسبی دمای هوا (بخصوص حداقل دمای شبانه) در بعضی ساعات سبب وزش باد و رگبارهای‌ غالباً پراکنده باران و برف، بویژه در نیمه شرقی و نواحی شمالی استان می‌گردد.
هواشناسی کرمانشاه طی 24 ساعت آینده

عصر کرد

عصر کرد

جدیدترین خبر از هواشناسی کرمانشاه امشب؟ خبر فوری از هواشناسی کرمانشاه فردا؟ هوای کرمانشاه روز یکشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز صاف است؟ روز یکشنبه هوا سرد است؟ روز یکشنبه بارانی می شود؟ کرمانشاه فردا یکشنبه بارانی می شود؟
برف‌روبی‌ 6523 کیلومتر باند از جاده‌های کرمانشاه مدیرکل راهداری ‌و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه از انجام برفروبی در 6523 کیلومتر باند از جاده‌های استان در 24 ساعت گذشته خبر داد.
یزدان خسروی با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته در بخش زیادی از جاده‌های اصلی، شریانی، فرعی و روستایی استان عملیات برف‌روبی داشتیم، اظهار کرد: در حال حاضر همه محورهای استان باز است ‌و هیچ مسیر مسدودی نداریم.
وی از انجام 6523 کیلومتر باند برف‌روبی و ریزش برداری در 30 مقطع از محورهای استان در 24 ساعت گذشته خبر داد و عنوان کرد: همچنین به 221 خودرو گرفتار در برف امدادرسانی شد و 12 خانوار هم در راهدارخانه‌ها اسکان یافتند.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: در عملیات برف روبی 24 ساعت گذشته 472 نیرو به همراه 325 دستگاه ماشین آلات درگیر بودند.
خسروی با اشاره به تداوم آماده‌باش 550 نیروی راهداری تا پایان بارش‌ها، گفت: از مردم تقاضا داریم از تردد غیرضروری در محورهای مواصلاتی استان خودداری کنند.
انجام 5 عملیات مردم یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه در هفته گذشته فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه از انجام 5 عملیات مردم یاری توسط بالگردهای این پایگاه طی هفته گذشته خبر داد.
مهر نوشت، سرهنگ خلبان برزو فرجی اظهار کرد: خلبانان پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته منتهی به جمعه 19 بهمن با انجام 5 پرواز امدادی توانستند در کمترین زمان ممکن مصدومانی را از استان‌های کرمانشاه و همدان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان‌ها منتقل کنند.
وی افزود: هفته گذشته در پی درخواست مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان‌های شهرستان‌های روانسر، سرپل ذهاب، قصرشیرین و یکی از روستاهای صعب‌العبور کامیاران در استان کرمانشاه و همچنین شهرستان فامنین در استان همدان خلبانان این پایگاه طی عملیات مردم یاری با بالگرد در این مناطق به هموطنان امدادرسانی کردند.
فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه تصریح کرد: طی این عملیات‌ها خلبانان پایگاه هوانیروز کرمانشاه با انجام 5 عملیات مردم یاری با بالگرد در مناطق فوق توانستند 5 نفر از هموطنان بیمار را که نیاز فوری به مراقبت‌های ویژه داشتند را در کمترین زمان به بیمارستان‌های کرمانشاه و همدان منتقل نمایند.
سرهنگ فرجی با اشاره به تفاهم‌نامه این پایگاه با وزارت بهداشت، بیان کرد: بالگردهای اورژانس هوایی پایگاه هوانیروز کرمانشاه وظیفه انتقال مصدومان و بیماران بدحال در مناطق دور افتاده، صعب العبور و… را به مراکز درمانی بر عهده دارد.
وی تاکید کرد: اورژانس هوایی این پایگاه مجهز به تیم پزشکی اورژانس، دستگاه کمک تنفسی، دستگاه شوک و احیا و جعبه کمک‌های اولیه است.
فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه خاطر نشان کرد: اورژانس هوایی مستقر در استان‌های همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه تحت فرماندهی پایگاه هوانیروز کرمانشاه قرار دارد و در مواقع ضروری بیماران و مصدومین را به مراکز درمانی منتقل می‌کند.
مطالعه بیشتر: پیش بینی هواشناسی کرمانشاه طی 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا چهارشنبه 10 بهمن ماه 1403

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/961928/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک‌ کشته و 2 مصدوم در سانحه تصادف محور دهگلان_موچش

بهره‌برداری از پروژه‌های مخابراتی با اعتبار بیش از یک هزار میلیارد ریال در کردستان

3 پروژه ارتباطات در کردستان به افتتاح رسید

بهره‌برداری از 155 پروژه مخابراتی در کردستان

فعالیت مدارس و ادارات کردستان فردا با تاخیر آغاز می‌شود

نحوه فعالیت مدارس و ادارات سنندج؛ فردا یکشنبه 21 بهمن

رشد‌های بالای اقتصادی در ایران امکان‌پذیر است

تهدیدهای ترامپ پلی برای فرصت‌های طلایی

هزینه 25 میلیارد دلاری تحریم ها برای ایران| قیر ما را 90 دلار ارزان تر می خرند

آیا ادارات مرکزی فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات و بانکهای اراک 21 بهمن 1403

آیا ادارات هرمزگان فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات و بانکهای بندرعباس 21 بهمن 1403

آیا علم اقتصاد یک علم دقیق است یا خیر؟

واکنش فوری دولت به خبر استعفای پزشکیان + عکس

دمای هوای کرمانشاه کاهش می یابد

ادامه عملیات برف‌روبی در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه

تردد در محور روانسر به پاوه به کندی انجام می شود

1350 نفر از اهالی 4 روستای هرسین از آب‌ پایدار بهره‌مند شدند

جزیره کیش می تواند منشاء رونق اقتصادی برای کشور باشد

خوش خبری کبیری برای تامین سهم بیمه پاکبانان، فرهنگیان و بومیان توسط سازمان منطقه آزاد کیش

تقدیرمدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از فرماندهی و نیروهای پایگاه پدافند هوایی کیش در گرامیداشت روز نیروی هوایی

تقدیر محمد کبیری از ورزشکار حامی محیط زیست و دیدار با ورزشکاران کایت بوردینگ جزیره کیش

جزئیات غیرحضوری‌شدن مدارس سنندج

کردستان سردترین نقطه کشور/ دما به منفی 21 درجه رسید

انتشار کتابچه گویای پیشرفت‌های ایران اسلامی در پاکستان

مجموعه‌شعر «وطن و تَن» منتشر شد

معرفی نامزدهای «کلیات» جایزه کتاب سال

شاعرانه/ مشک و عنبر گر ز مشک زلف یارم بو کند

گل‌محمدی - فولاد؛ آشتی یا ادامه درگیری؟

برتری یک نیمه‌ای هوادار مقابل آلومینیوم

شکست تیم PIER در روزی که لژیونر ایرانی در بوندس‌لیگا درخشید

عالیشاه و العملود به گل‌گهر رسیدند

کنایه هواداران آلومینیوم به هوادار و شعار علیه روانخواه

پیام موتا برای مهاجم ناراضی یوونتوس

تقدیر از پدر شهید بلوخانی پبش از بازی پرسپولیس و گلگهر در ورزشگاه شهرقدس

گل اول منچسترسیتی به لیتون اورینت توسط ریکو لوئیز

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0 - 0 گل‌گهر

روایتی انسانی از شهید قهاری با صحنه‌های اکشن ضعیف

نورافشانی در 20 نقطه تبریز و شهرستان‌های آذربایجان شرقی

«چرک‌نویس» نمایشی بومی‌شده با نگاهی به دغدغه‌های امروز جامعه

ببینید| تمام صحنه های مشکوک بازی نساجی و چادرملو

«ژاک و تسلیم» نماد امنیت کاذب اطاعت!

نقد فیلم Sky Force آکشی کومار

قیمت سیب‌زمینی در کردستان کاهشی شد

تمهیدات ترافیکی متناسب با مسیرهای راهپیمایی در کردستان

توزیع سیب‌‍‌زمینی با قیمت 29 هزار تومان در بازارروستا سنندج

دستاوردهای انقلاب در دیواندره امیدآفرین و توسعه‌ساز

جشن «حضور تا ظهور» در سنندج برگزار می‌شود

دانش‌آموز سقزی بانیاز ویژه صاحب مدال نقره در مسابقات کاراته قهرمانی شد

آماده تعامل سازنده برای توسعه تجارت در منطقه آزاد قصرشیرین هستیم

کردستان سردترین نقطه کشور| دما به منفی 21 درجه رسید